Nie masz konta? Zarejestruj się

Liofilizaty z jagody kamczackiej i ze świdośliwy 50 g doypack

Certyfikat

Certyfikat

Tak

Produkt ekologiczny

Produkt ekologiczny

Nie

Wysyłka

Wysyłka

Tak

Odbiór osobisty

Odbiór osobisty

Tak

Dowóz do klienta

Dowóz do klienta

Nie

Do uzgodnienia

Do uzgodnienia

Tak

Pyzdry

Powiat wrzesiński / Gmina Pyzdry

Bez cukru, polepszaczy, konserwantów, barwników. Całkowicie naturalny produkt z owoców uprawianych bez chemii, pod kontrolą instytucji certyfikujących uprawy ekologiczne.

Pakowane: doypack 50 g

50 g liofilizatu powstaje z około 60 dag świeżych owoców.

Zaletą procesu liofilizacji jest  to, że w około 90 procentach owoce zachowują nie tylko swoją barwę, smak i aromat, ale przede wszystkim witaminy i minerały! Pozbawione wody są odporne na rozwój wszelkiego rodzaju szkodliwej mikroflory zachowując swoje pozytywne cechy przez wiele lat.

Liofilizaty przygotowujemy z owoców jagody kamczackiej, świdośliwy i actinidii (minikiwi). Mają one postać całych owoców (jagoda i świdośliwa) oraz owoców sproszkowanych (actinidia). Można je spożywać jako przekąskę lub dodawać do jogurtów, koktaili, przecierów, soków, owsianek, ciast, sosów, deserów...